Wanorde theater

Drama en Toneel

Over WanOrde

WanOrde is opgericht met het doel mensen bij elkaar te brengen en met elkaar in contact te laten komen door middel van drama en theater. Tevens wil WanOrde personen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Voor meer algemene informatie over WanOrde en de achtergronden van verschillende therapie vormen kunt u terecht op www.wanorde.com. Hier kunt u ook updates lezen over projekten, het Pay-It-Forward fonds en andere zaken.

De oprichtster van WanOrde, Wanda Elkerbout-Meijer, is Creatief Therapeute. Na afronding van het HBO Creatieve Therapie medium Drama heeft zij een aantal jaren gespeeld bij o.a. Theaterschool De Rest te Maarssen en diverse eenmalige uitvoeringen gedaan zoals Lekenspelen en een solo in samenwerking met de Loenense Fanfare op het WaterlinieFestival 2013. Ook schrijft zij zelf theaterteksten en maakt tekeningen. Daarnaast heeft zij een jarenlange ervaring met het begeleiden van kinderen en het werken met paarden. 

WanOrde biedt naast de cursussen en workshops Drama & Theater ook diverse vormen van Therapie, Coaching en Counseling. Op de website www.wanorde-praktijk.nl kunt u hierover meer informatie vinden. 

Bij de cursussen Drama & Theater staat spelplezier voorop, maar ook verdieping van technieken en karakters. Er wordt gebruik gemaakt van diverse stijlen en speltechnieken, passend bij de groep, zoals clownerie, improvisatie, voordracht en bewegingstheater. 

Therapie en Coaching zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling. Bij therapie is dit bijvoorbeeld gericht op het verwerken van een trauma, het leren omgaan met moeilijk situaties, faalangst en verlegenheid. Of bijvoorbeeld het vergroten van het zelfvertrouwen en het verbeteren van het zelfbeeld. Coaching is het aanleren van vaardigheden. Dat kunnen theatertechnieken zijn of persoonlijke doelen zoals grenzen stellen, bouwen aan zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met WanOrde door het invullen van het Contactformulier. 


Tot snel Speels bij WanOrde Theater

Wanda Elkerbout-MeijerFoto's van WanOrde